Twincatering & Partyservice

Over ons

Zowel particulieren als bedrijven en instellingen behoren tot de uitgebreide klantenkring. Wie niet uren in de keuken wil staan, neem contact ons op. Terwijl u de tijd neemt voor uw gasten, verzorgen wij de catering; van overheerlijke gerechten, sfeervolle buffetten tot borrelhapjes op bestelling. Steeds vaker nodigen onze klanten ons uit, om op locatie een lunch, diner of thema-avond te bereiden.

Voor ons is geen klus te groot. De ene dag koken we voor een klein gezelschap, dat bijvoorbeeld thuis in intieme sfeer een huwelijksdag wil vieren, terwijl een dag later ruim 300 leerlingen genieten van een lunch.
Onze hapjes en gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook qua presentatie oogt het stijlvol. Wij stellen hoge eisen aan onze verse producten en onze vakmensen streven telkens naar kwaliteitsverbetering. Wij garanderen versheid en zetten de puntjes op de -i-.

We doen echter meer dan gerechten! We zijn niet alleen een catering, maar ook een partyorganisatie. Vaak krijgen we telefoontjes, om mee te denken over de totale organisatie van een feest. Als het thema is bepaald, dragen wij suggesties aan en verzorgen we naast de gerechten eventueel ook andere onderdelen. Denk hierbij aan de aankleding en kostuums voor ons personeel.